Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
b_690_0_16777215_00_images_reinigenvanjehuidvooreenstralendehuid.jpg
Bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen hebben we speciale huidverbeterende behandelingen om acne te behandelen. Deze behandeling verbetert het uiterlijk van de huid met grote sprongen. We reinigen je huid intensief en de behandeling die stimuleert het herstel van jouw huid. De onzuiverheden op jouw huid pakken we natuurlijk grondig aan. De acnebehandeling vermindert de overmatige afscheiding van talg. En zorgt ook voor een snellere huidvernieuwing. De acne komt zo tot rust en verbetert de huidstructuur. Natuurlijk kijken we samen met je naar jouw huid om te bepalen wat de beste behandeling is voor jouw huid.

De A-NOX behandeling

Speciale behandeling voor milde of ernstige acne. De actieve ingrediënten van suiker, natuurlijke extracten en speciaal samengestelde ingrediënten stimuleren de regeneratie van de huid, reguleren de talgproductie, verlichten de probleemgebieden, verminderen de verschijning van huidonregelmatigheden en verbeteren het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

De A-NOX gezichtsbehandeling is zeer effectief voor de behandeling van de acne-gevoelige huid.
De HL A-nox behandeling brengt balans en is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en een sterke acne / acne vulgaris. Actieve ingrediënten: suiker, beta-hydroxyzuur, citroensap, Vitamine C, zink, granaatappel, mentol, kamille, anjer, allantoïne, kamfer.

Deze huidverbeterende behandeling:

bevordert huidvernieuwing,vermindert overmatige afscheiding van talg,verlicht de probleemgebieden,vermindert onzuiverheden,verbetert het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 55 min | € 69,50
HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 25 min | € 39,50

 

Belangrijk: Controleer de vergoeding Zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? In de polis van je zorgverzekering kun je lezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). De vergoeding is afhankelijk van soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. Neem vooraf altijd even contact opzet je zorgverzekering om na te vragen welke behandelingen vergoed worden.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22, stuur een Whatsapp bericht naar: 0657005448. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.


superlash-wimper-serumMet het Superlash Wimper Serum krijg je binnen korte tijd natuurlijke, mooie lange wimpers! Dit serum bevat een groeifactor die je eigen wimperharen langer in de groeifase houden.

Daardoor groeien je wimpers langer door en... worden ze dus langer! Maar niet alleen worden ze langer, ook worden je wimpers dikker, donkerder en dus krachtiger. Dat komt doordat het Super Lash Wimper Serum ook meer dan 50 bouwstoffen voor je haar bevat.

€ 49,95

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag?
Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl sturen kan ook. Dan bellen we uw terug.
frenchpedicureBent u klaar voor de zomer? En zijn uw voeten het ook? Boek de French Pedicure behandeling! De pedicure behandeling die we afsluiten met een mooie gelnagel.  Zo bent u de zomer lang verzekerd van verzorgd uitziende voeten!

De pedicure behandeling bestaat uit
- Het eelt verwijderen van de hele voet.
- Knippen van de nagels
- Nagels polijsten en afwerken
- Nagelomgeving schoonmaken
- Het voorbereiden van de teennagels op de French pedicure
- Mooie zachtroze gelnagels met een mooi wit randje.
- Een heerlijk verzorgende creme. 

U heeft zeker 6 weken geen omkijken meer naar uw voeten.
 
€ 65

Maak telefonisch een afspraak om uw voetjes zomerklaar te maken via 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen wij u terug.


anti-stressbehandeling-mannen.jpg

Ontspannen en verzorgen dat is de kern van deze behandeling speciaal voor mannen

 

Deze anti-stress behandeling is speciaal samengesteld voor mannen. Want ook de mannenhuid heeft goede verzorging nodig. En vraagt een andere behandeling dan de vrouwenhuid. Gelukkig zien steeds meer mannen in dat goede huidverzorging belangrijk is. En brengen dan een bezoek aan het Cosmedisch Ambacht om hun huid te verzorgen.

 

Inhoud Mannenbehandeling

 • Ontspannen rugmassage
 • Reinigen van uw gezicht
 • Peeling die past bij uw huid
 • Harsen van uw wenkbrauwen
 • Stomen met Vapasone 
 • Dieptereiniging van uw huid
 • Een verzorgend masker wat bij de huid past
 • Gezicht , nek en schoudermassage

 

TIP: Een mannenbehandeling bij de schoonheidsspecialist is een super leuk cadeau om te geven én om te krijgen.

Deze relaxte behandeling is speciaal gericht op de man en zijn huid
Behandeltijd: 55 minuten | € 65

Maak telefonisch een afspraak via 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl dan bellen wij je terug.


Permanente make-up is de manier om uw wenkbrauwen altijd op orde te hebben

 

Wilt u er verzorgd uit zien op elk moment van de dag?
Permanente make-up zit perfect onder alle omstandigheden. Tijdens sport, in het zwembad en in de sauna. Of u nu lacht of huilt van geluk. Uw make-up blijft perfect zitten. Permanent make-up wenkbrauwen blijven 1 tot 3 jaar mooi, afhankelijk van het bij u gebruikte kleurtype. Eyeliner zelfs 2 tot 5 jaar.

 

Permanente make up is ideaal wanneer u:

 • er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien maar niet veel tijd heeft.
 • een sprekender blik wilt hebben.
 • veel sport, transpireert en zwemt

 • u contactlenzen draagt of een bril draagt.

 • allergisch bent voor make-up

 • vollere wenkbrauwen wilt
 • u mooi gevormde wenkbrauwen wilt

 • door ziekte of chemo geen haargroei heeft op de wenkbrauwen

 

Permanente Wenkbrauwen

Een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn wordt gecreëerd met permanente make-up bij de wenkbrauwen. De haargroei wordt helemaal gecorrigeerd. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen met permanente make-up heel mooi worden gecamoufleerd. Heeft u bijna geen wenkbrauwen meer omdat u vroeger veel heeft geëpileerd? Met permanente wenkbrauwen wordt u gezicht weer compleet.

Nooit meer zorgen maken over uitgelopen make-up. Altijd mooie ogen!

 

Hoe wordt permanente make-up aangebracht?

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal en veilig pigment vlak onder de opperhuid aangebracht. Anders als bij een tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft. Permanente make-up wordt langzaam lichter met het verstrijken van de tijd. Bij het Cosmedisch Ambacht werken wij met de Ecuri-methode. Hiermee kan uitermate nauwkeurig gewerkt worden. De pigmenten van Ecuri zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. We voldoen aan alle eisen en hebben een officiele G.G.D. keuring voor het zetten van permanente make-up.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Twijfelt u of permanente make up iets voor u is? Bel ons op en stel uw vragen. Of maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met permanente make up te bespreken.
We vinden persoonlijke aandacht en service heel belangrijk. Daarom vinden we het fijn als u telefonisch een afspraak maakt via 038 - 332 47 22. 

cadeaubon.jpg
Wilt u iemand verrassen met kerst, sinterklaas, verjaardag of gewoon zomaar? Dan is een cadeaubon van "Het Cosmedisch Ambacht" een leuk cadeau! De cadeaubon is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag of behandeling. Uiteraard wordt de cadeaubon mooi ingepakt.

De bon is te koop bij ons in de salon:

Het Cosmedisch Ambacht
Ambachtsstraat 1-a
8263 AJ Kampen
Tel: 038 - 33 247 22

Advies nodig?

Heb je vragen over een behandeling? Of heb je advies nodig? Neem je contact op? We helpen je graag!

Read more