Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
b_690_0_16777215_00_images_algemeen_pand.jpg
Elektrisch ontharen is de enige manier om definitief van lichte en grijze haren af te komen.

Veel vrouwen hebben last van ongewenst haar, veelal in het gelaat. Er wordt hier veel hinder van ondervonden. Elektrisch ontharen is een veilige manier om dit te reduceren. Het kan gecombineerd worden met IPL, voor de gekleurde haren.

Hoe werkt elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is het permanent verwijderen van ongewenst haar op uw lichaam door middel van elektrische epilatie. Elk haartje wordt individueel verwijderd met een flinterdunne naald en stroompulsjes. De naald wordt in het haarzakje gestoken en geeft vervolgens een elektrische stroompuls van enkele seconden. Het haarzakje wordt door de stroom vernietigd. Nu kan er voortaan geen haar meer uitgroeien.

De voordelen van elektrische epilatie

Elektrische epilatie is vooral geschikt voor het gezicht en andere kleine oppervlaktes op het lichaam. Deze manier van epileren kan gebruikt worden voor alle haartypes en haarkleuren. Dus ook voor de dunne lichte haren die met een laser niet verwijderd kunnen worden. Elektrische epilatie heeft als voordeel dat vrijwel alle haren na de behandeling weg zijn. En de kosten per behandeling zijn minder hoog zijn dan de kosten van een laserbehandeling.

Vergoeding zorgverzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Grote kans dat de kosten voor elektrisch ontharen dan vergoed worden door jouw zorgverzekeraar. Benieuwd of jij deze behandeling vergoed krijgt? Controleer dan jouw polisvoorwaarden.


Hoe lang duurt een behandeling met elektrisch ontharen?

De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied, het aantal haren en het haartype. Je hebt meerdere behandelingen nodig omdat haren niet allemaal op hetzelfde moment in dezelfde groeifase (de actieve groeifase, overgangsfase en de rustfase) zijn.

Met elektrisch ontharen worden alleen de haren in de actieve groeifase verwijderd. In deze fase bevatten deze haren pigment of melanine. En doordat we in meerdere behandelingen hetzelfde huidoppervlak behandelen is de kans groter dat we alle haren in de actieve groeifase aan kunnen pakken.

Doet elektrisch ontharen pijn?

De behandeling is niet geheel pijnloos. Iedereen heeft een andere pijngrens., We doen er alles aan om onder jouw pijngrens te blijven. We kunnen de stroomsterkte aanpassen, zodat iedereen het elektrisch ontharen kan ondergaan.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan jouw huid rood zijn of gezwollen aanvoelen. Een paar uur later ziet jouw huid er weer normaal uit. Het kan zijn dat je korstjes overhoudt aan het elektrisch ontharen. Laat de korstjes rustig zitten en ga er niet aan krabben. Anders beschadig je jouw huid. Gebruik tussen de behandelingen door een goede zonnebrand voor jouw huid. Met minimaal factor 30. En hars of epileer niet in het dat gedeelte dat de behandelingen plaatsvinden.

Wat kost elektrisch ontharen?

We bespreken natuurlijk samen wat jouw mogelijkheden zijn, en hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zijn.

0-16 minuten € 39,50
16-30 minuten € 49,50 

Ben je aanvullend verzekerd? Grote kans dat je dan vergoeding krijt van jouw zorgverzekeraar. 

Voor een behandelplan raad ik je aan eerst een kosteloos en geheel vrijblijvend intake gesprek te plannen. Bel naar 038 - 332 47 22 of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl dan bellen wij jou terug. 


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Acnebehandeling

Losse behandelingen

Anti-aging

Bindweefselmassage

Microdermobrasie

Pedicure

IPL

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier