Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

Waarom naar een pedicure?

Omdat u uw voeten graag wilt laten zien (bijvoorbeeld in een open schoen)... Omdat u last heeft van uw voeten. Omdat u aandacht besteedt aan uw uiterlijk en gezondheid. Omdat u uw voeten eens wilt verwennen. Omdat u veel sport. Omdat u de voeten een spiegel vindt van de ziel. Redenen genoeg om eens een afspraak te maken.

Gespecialiseerd in behandeling van de diabetische voet

Voetverzorging bij diabetespatiënten vereist extra zorg. Regelmatige controle en behandeling kan ernstige gevolgen voorkomen. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden. Als diabetespatiënt kunt u op basis van medische indicatie in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten. Neem hiervoor contact op met uw ziektekostenverzekeraar.

Wij zijn aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. Dit betekent dat we voldoen aan de opleidings- en exameneisen die worden gesteld aan het lidmaatschap. De behandelingen die wij aanbieden lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit.Basis behandeling € 28
Cosmetische voetbehandeling € 39,50 | 45 min
French pedicure € 55
Deelbehandeling vanaf € 12,50
Diverse specialisaties Ortheses, Nagelregulatie
Medische voetbehandeling € 28 | 30/45 min Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.

Neem hier ook een kijkje:


 

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier