Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Acnebehandeling

Een goede huidverzorging is heel belangrijk. Een schoonheidsspecialist kan je helpen je huid weer in balans te brengen zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet. Wij kunnen je helpen om blijvende littekens te voorkomen met onze speciale huidverbeterende behandelingen. We zijn zelf ontzettend enthousiast over de resultaten van deze behandeling. En wist je dat deze behandelingen vaak vergoed worden uit je aanvullende zorgverzekering?
Je leest er hier meer over.


Fibromen verwijderen 

Fibromen of steelwratjes. Ze komen vooral voor op het gezicht, in de hals, onder de borsten, bh-lijn en in de oksels. Ze zien er uit als kleine gesteelde bobbeltjes op de huid en zijn totaal ongevaarlijk. Wist je dat wij bij het Cosmedisch Ambacht jou van die steelwratjes af kunnen helpen?

Lees hier meer over het verwijderen van fibromen.

Beautybehandelingen

Facials | Gezichtsverzorging
Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen. Van de korte behandeling speciaal voor de jonge huid tot en met de XL Klassieke gezichtsbehandeling inclusief rugmassage. Vraag ook naar de speciale seizoensbehandelingen.
Alle behandelingen zijn in overleg met jou en helemaal afgestemd op jouw huid. Klik voor het overzicht van de verschillende beautybehandelingen.

Makkelijk bij te boeken als aanvulling op uw (gezichts)behandeling

Wilt u ook uw wimpers geverfd hebben of een harsbehandeling van uw gelaat? Geef dan bij het reserveren aan of u één of meer van de onderstaande modules aan uw gezichtsbehandeling wilt toevoegen.

Module 1: Verven van de wimpers €7,50
Module 2: Verven van de wenkbrauwen €7,50
Module 3: Harsen gelaat €7,50

Goed om te weten: Krijg korting wanneer u meerdere modules bijboekt. Dan kosten de extra behandelingen niet €7,50 maar €5 per stuk.

Anti-aging | QMS

Huidverbetering | QMS
Het beste van het beste voor jouw huid. Dat zijn de QMS behandelingen. De 82% werkzame ingrediënten van de producten worden volledig door de huid worden opgenomen. Hierdoor kan de huid zich opnieuw opbouwen en zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van de huid komt volledig in functie. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

Lichaamsbehandelingen

Lekker voor je lijf
Een ontspannende lichaamsmassage werkt zowel op het lichaam als de geest. Het laat je lichaam ontspannen. Je lijf zal je dankbaar zijn! Tegelijkertijd maak je je hoofd leeg. Ga je voor het ontgiften, de ontspanning of voor de totale lichaamsbehandeling? Klik voor de verschillende lichaamsbehandelingen.


Pedicure

Provoet | Cosmetische pedicure | Medische pedicure 
Onze behandelingen lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit. Klik hier voor de verschillende behandelingen.

Specials

Vraag gerust naar de mogelijkheden. We helpen graag.
Naast de behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering ben je bij ons ook op het juiste adres voor de onderstaande gespecialiseerde behandelingen. Van een natuurlijke facelift tot behandeling door een cosmetisch arts. Voor verschillende behandelingen is vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. 

Speciaal voor mannen 

Want mannen mogen zichzelf ook een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen.
Een mannenbehandeling bij de schoonheidsspecialist is een superleuk cadeau om te geven én om te krijgen. Want ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar onze salon. Klik hier voor de mogelijkheden.

Losse behandelingen 

Epileren, verven, harsen
Natuurlijk kun je naast een complete behandeling, ook losse (deel)behandelingen bij ons reserveren of combineren met een andere behandeling. Van het verven van wenkbrauwen tot het harsen van benen. Een overzichtje vind je hier.
cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier