Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

Beautybehandelingen

Facials | Gezichtsverzorging
Je kunt kiezen uit verschillende behandelingen. Van de korte behandeling speciaal voor de jonge huid tot en met de XL Klassieke gezichtsbehandeling inclusief rugmassage. Vraag ook naar de speciale seizoensbehandelingen.
Alle behandelingen zijn in overleg met jou en helemaal afgestemd op jouw huid. Klik voor het overzicht van de verschillende beautybehandelingen.

Anti-aging

Huidverbetering | QMS
Het beste van het beste voor jouw huid. Dat zijn de QMS behandelingen. De 82% werkzame ingrediënten van de producten worden volledig door de huid worden opgenomen. Hierdoor kan de huid zich opnieuw opbouwen en zorgt ervoor dat het zelfherstellend vermogen van de huid komt volledig in functie. Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.

 

Lichaamsbehandelingen

Lekker voor je lijf
Een ontspannende lichaamsmassage werkt zowel op het lichaam als de geest. Het laat je lichaam ontspannen. Je lijf zal je dankbaar zijn! Tegelijkertijd maak je je hoofd leeg. Ga je voor het ontgiften, de ontspanning of voor de totale lichaamsbehandeling? Klik voor de verschillende lichaamsbehandelingen.


Pedicure

Provoet | Cosmetische pedicure | Medische pedicure | Diabetische voet
Onze behandelingen lopen uiteen van een eenvoudige cosmetische behandeling tot een volledige voetverzorging. Kenmerken binnen onze praktijk zijn hygiëne, zorgvuldigheid en kwaliteit. Klik hier voor de verschillende behandelingen.

 

Specials

Vraag gerust naar de mogelijkheden. We helpen graag.
Naast de behandelingen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering ben je bij ons ook op het juiste adres voor de onderstaande gespecialiseerde behandelingen. Van een natuurlijke facelift tot behandeling door een cosmetisch arts. Voor verschillende behandelingen is vergoeding van de zorgverzekeraar mogelijk. 

Speciaal voor mannen 

Want mannen mogen zichzelf ook een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen.
Een mannenbehandeling bij de schoonheidsspecialist is een superleuk cadeau om te geven én om te krijgen. Want ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. Steeds meer mannen weten de weg te vinden naar onze salon. Klik hier voor de mogelijkheden.

Losse behandelingen 

Epileren, verven, harsen
Natuurlijk kun je naast een complete behandeling, ook losse (deel)behandelingen bij ons reserveren of combineren met een andere behandeling. Van het verven van wenkbrauwen tot het harsen van benen. Een overzichtje vind je hier.