Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
b_690_0_16777215_00_images_A-Nox.png
Wanneer puistjes en mee-eters ontsteken is dat vervelend, want het is zo zichtbaar in je gezicht. Acne is een vervelende aandoening op het gezicht, de borst en de rug. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op met ons, want wel helpen je graag.

Een goede huidverzorging is heel belangrijk. Een schoonheidsspecialist kan je helpen je huid weer in balans te brengen zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet. Wij kunnen je helpen om blijvende littekens te voorkomen met onze speciale huidverbeterende behandelingen. We zijn zelf ontzettend enthousiast over de resultaten van deze behandeling. En wist je dat deze behandelingen vaak vergoed worden uit je aanvullende zorgverzekering?

Wat is acne?

Acne is een huid met verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. De talgklieren in je huid worden onder andere aangestuurd door hormonen. Wanneer zij meer talg aanmaken dan nodig ontstaan er talgophopingen. En deze talgophopingen veroorzaken weer de ontstekingen in je huid. Er ontstaan rode bultjes, puistjes en mee-eters. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Hoe kan acne behandeld worden?

Bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen hebben we speciale huidverbeterende behandelingen om acne te behandelen. Deze behandeling verbetert het uiterlijk van de huid met grote sprongen. We reinigen je huid intensief en de behandeling die stimuleert het herstel van jouw huid. De onzuiverheden op jouw huid pakken we natuurlijk grondig aan. De acnebehandeling vermindert de overmatige afscheiding van talg. En zorgt ook voor een snellere huidvernieuwing. De acne komt zo tot rust en verbetert de huidstructuur. Natuurlijk kijken we samen met je naar jouw huid om te bepalen wat de beste behandeling is voor jouw huid.

En ons advies voor jou:

WEL DOEN: Je huid voorzichtig wassen (1 à 2x per dag) met lauw water. Dep je huid hierna voorzicht droog met een schone handdoek.
WEL DOEN: Je huid goed beschermen tegen de zon. Hoge SPF factor 50 is ook geschikt voor de acnehuid. Breng de crème een half uur voor het zonnen aan. En vergeet niet om de paar uur te herhalen.
WEL DOEN: Milde verzorgingsproducten gebruiken. We adviseren je graag.
WEL DOEN: Kies voor zonnebrandmiddel en make-up op waterbasis.
WEL DOEN: Maximaal 2 keer per weer je huid zachtjes scrubben.
WEL DOEN: Let op suiker in je eten. Eet weinig tot geen suiker.
WEL DOEN : Genoeg drinken. Minstens 2 liter water of kruidenthee.
WEL DOEN: Je kussenhoes regelmatig verschonen
WEL DOEN: Je sjaal regelmatig wassen.

NIET DOEN: De puistjes zelf uitknijpen of aan puistjes te krabben. Dit leidt vaak juist tot meer ontstekingen en littekens. En wij zijn hier juist heel goed in.
NIET DOEN: Heet water gebruiken om je gezicht te wassen
NIET DOEN Je huid stevig schoonmaken.
NIET DOEN: Een reinigingsmiddel met een te hoge zuurgraad gebruiken.
NIET DOEN: Huidverzorgingsproducten op basis van alcohol gebruiken om je huid te ontvetten. Geen zeep te gebruiken of een reinigingsemulsie met een ph waarde van 5 of lager.

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via de mail info@hetcosmedischambacht.nl of 038 - 332 47 22. Dan bellen we je terug.


De A-NOX behandeling 

Speciale behandeling voor milde of ernstige acne. De actieve ingrediënten van suiker, natuurlijke extracten en speciaal samengestelde ingrediënten stimuleren de regeneratie van de huid, reguleren de talgproductie, verlichten de probleemgebieden, verminderen de verschijning van huidonregelmatigheden en verbeteren het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

De A-NOX gezichtsbehandeling is zeer effectief voor de behandeling van de acne-gevoelige huid.
De HL A-nox behandeling brengt balans en is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en een sterke acne / acne vulgaris. Actieve ingrediënten: suiker, beta-hydroxyzuur, citroensap, Vitamine C, zink, granaatappel, mentol, kamille, anjer, allantoïne, kamfer.

Deze huidverbeterende behandeling: 

  • bevordert huidvernieuwing,
  • vermindert overmatige afscheiding van talg,
  • verlicht de probleemgebieden,
  • vermindert onzuiverheden,
  • verbetert het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 55 min | € 69,50
HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 25 min | € 39,50

Belangrijk: Controleer de vergoeding Zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? In de polis van je zorgverzekering kun je lezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). De vergoeding is afhankelijk van soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. Neem vooraf altijd even contact opzet je zorgverzekering om na te vragen welke behandelingen vergoed worden.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Losse behandelingen

Anti-aging

Bindweefselmassage

Elektrisch ontharen

Microdermobrasie

Pedicure

IPL

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier