Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
bindweefselmassagekampen.png

De natuurlijke facelift : Bindweefselmassage!


Wist je dat bindweefselmassage diep in de huid doorwerkt en zo zorgt voor huidverbetering?
Ga gelaatsveroudering tegen met deze massagetechniek. Want het zijn niet alleen de rimpels in je gezicht, hals en decolleté die aangepakt moeten worden. Een bindweefselmassage werkt diep in de huid door en verbetert jouw bindweefsel, spierweefsel en botweefsel. Ook de algehele stofwisseling het lymfesysteem en de bloedcirculatie worden met deze massage aangepakt. Als het ware een natuurlijke facelift!


Bindweefselmassage zorgt voor: 

  • betere doorbloeding van de huid
  • betere teint van de huid
  • vermindering van eventuele littekens
  • vermindering van onderhuidse verklevingen
  • verbetering van de opname van werkstoffen
  • bevordering van de celdeling en het aanmaken van collageen en elastine
  • vermindering van rimpels en plooien
  • vermindering vochtophopingen
  • verbetering van de totale huidconditie
  • versteviging van de contouren van het gezicht


Bindweefselmassage in kuurvorm heeft het beste resultaat

Bindweefselmassage in kuurvorm heeft het beste resultaat. Een kuur bestaat uit 5 tot 15 behandelingen. Met daarna vervolgbehandelingen.
Door de intensieve manier van massage wordt bindweefsel losgemaakt. Het kan dan zichzelf weer gaan vernieuwen (celdeling). 
Door de verbetering van het onderliggende bindweefsel wordt de huid erboven gladder en mooier.  Aan de intensieve manier van masseren moet je eerst even wennen. We kneden en rollen jouw huid….. . We beloven je dat de behandeling minder pijnlijk wordt. 

We behandelen de onderste huidlaag om er voor te zorgen dat elastine aangemaakt wordt. Zo bestrijden we de rimpels. Hangwangen, zakkende oogleden, dubbele kin, plooien in je gezicht pakken we aan met speciale spierweefsel versterkende massagetechnieken. En dan zijn er ook nog de speciale botversterkende massagehandelingen die er voor zorgen dat je je jeugdigheid behoudt in jouw gezicht. Een resultaatgerichte en op jouw huid geschreven bindweefselmassage!

Meer weten? 

Vraag naar de mogelijkheden via 038 332 4722 of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl.


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Acnebehandeling

Losse behandelingen

Anti-aging

Elektrisch ontharen

Microdermobrasie

Pedicure

IPL

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier