Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Achter het succes van QMS (Quick Medical Skin) staat biochemicus en chirurg Dr. Med. Erich Schulte. Wat aanvankelijk voor de trauma-reconstructie is ontwikkeld, het pure huideigen collageen, is een aanwinst voor de cosmetische wereld.

Met een unieke gepatenteerde formule wist Dr. Erich Schulte zo te bewerken dat het door onze huid kan worden opgenomen. Dit kan geen enkel ander product, hetgeen QMS uniek maakt.

Ook is QMS het enige produkt met 82% werkzame ingrediënten die volledig door de huid worden opgenomen. Hierdoor kan de huid zich opnieuw opbouwen, het zelf herstellend vermogen van de huid komt volledig in functie. Kortom, het beste voor uw huid!Wij bieden de volgende behandelingen aan:


QMS ACTIVATOR

Behandeling om de vochtbalans in de huid te herstellen. Na een intensive reiniging volgt een masker dat uw huid voor langere tijd hydrateert, zodat u er verzorgd uit blijft zien.
Inclusief epileren, verven en decolleté- en schoudermassage.

Behandeltijd: 45 min.
krul

QMS PURE OXYGEN TREATMENT
Behandeling met zuurstof die nog intensiever de huid vernieuwt. Na het intensief reinigen van uw huid volgt een behandeling met zuurstof en een serum die het vochtpeil van uw huid optimaal in balans brengt. Een Anti-aging behandeling pur sang. 
Inclusief epileren, verven van de wimpers en een ontspannen decolleté- en schoudermassage.

Behandeltijd: 75 min.
krul

QMS NEO TISSUE DERMI
Deze complete behandeling zorgt ervoor dat uw huid in optimale conditie wordt gebracht. De structuur van uw huid zal zichtbaar verbeteren en de behandeling zorgt voor een vertraagde huidveroudering.
Inclusief epileren, verven, massage en evt. lichte make-up.

Behandeltijd: 75 min.
krul

QMS SKALFA

Voor de grauwe en grove huid zeer geschikte behandeling. Na een intensieve reiniging van de huid volgt een masker dat een dieptewerking heeft.Hierna wordt de huid weer in balans gebracht.
Inclusief epileren, verven, massage en evt. lichte make-up.

Behandeltijd: 75 min.
krul


QMS REJUVENATION 
Optimale verzorging van uw huid. Na het reinigen wordt de vochtbalans in uw huid op peil gebracht. Hierna volgt een modellerend masker die zorgt voor een verstevigende werking. Echte Anti-Aging aanrader.

Behandeltijd: 75 min.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.

Verder kijken

Klik hier voor meer informatie over QMS
Klik hier voor het overzicht van alle gezichtsbehandelingen.


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Acnebehandeling

Losse behandelingen

Permanente makeup

Bindweefselmassage

Elektrisch ontharen

Microdermobrasie

Pedicure

IPL

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier