Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Het Cosmedisch Ambacht is sinds 1980 het totaal-adres in Kampen op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot behandelingen om uw huid te verbeteren. We werken in onze salon uitsluitend met kwalitatieve producten van gerenommeerde merken als Jean d'Estrées en QMS Medicosmetics

Wij zetten ons volledig in op de wensen van onze klanten en creeëren een vriendelijke, persoonlijke sfeer in onze salon. Met de specialistische behandelingen op het gebied van huidverbetering, ontharen en voetverzorging onderscheidt Het Cosmedisch Ambacht zich. Natuurlijk volgen we de nieuwste ontwikkelingen op allerlei gebied op de voet, door het volgen van diverse cursussen, lezen van vakbladen en beursbezoeken. We zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid naar een instituut waar kwaliteit en service voorop staan. 

Alle behandelingen zijn volgens afspraak. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak op 038 3324722 of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten in onze praktijk! 


Ina

 

InaHabekotte-114

Schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Gespecialiseerd in permante ontharing, huidverbetering en diverse specialisatie-technieken met betrekking tot de medische voet.


krul


Gemma

gemmafoto

Schoonheidsspecialiste en pedicure. Voor acnébehandelingen, bindweefselmassage moet u bij Gemma zijn. Zin in een shiatsumassage? Ook dat kan Gemma als geen ander.


krul


E-mail:info@hetcosmedischambacht.nl | Bellen: 038 - 332 47 22 | Whatsapp: 06 57 00 54 48

 

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier