Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Met de medcos I.P.L. behandeling komt er een einde aan scheren, pijnlijk harsen of epileren. Lichtenergie wordt door middel van het pigment wat de haren bevatten, omgezet in warmte-energie. Deze warmte zorgt ervoor dat de haarwortel pijnloos en veilig wordt vernietigd. Voor een goed resultaat zijn er 8 tot 10 behandelingen nodig. Hierbij wordt een haar reductie van 80 tot 90 % bereikt.

Er zijn meerdere behandelingen nodig omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten. Er zijn 3 groeifases:
  • de actieve groeifase (anagene)
  • de overgangsfase (katagene)
  • de rustfase (telogen)

Alleen haren in de actieve groeifase krijgen genoeg warmte in de haarwortel om definitief weg te blijven. Daardoor zijn er meer behandelingen nodig om alle haren te verwijderen.

Hoe werkt een I.P.L. behandeling?

De medcos I.P.L. wordt op het te handelen huidgebied geplaatst, hierna volgen een aantal 'lichtflitsen' die een paar milliseconden duren. Hierbij ervaart men warmte en een lichte prikkeling. Er wordt zelden, zelfs bij zeer gevoelige huiden, geen bijzondere reactie na de behandeling ervaren.

De prijs van een I.P.L. behandeling is afhankelijk van jouw wensen en situatie. Vraag naar jouw mogelijkheden via 038 332 4722 of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl


TIP:  
Ben je aanvullend verzekerd? Vraag dan bij jouw zorgverzekeraar na of deze behandelingen worden vergoed. 

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl sturen kan ook.


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Acnebehandeling

Losse behandelingen

Anti-aging

Bindweefselmassage

Elektrisch ontharen

Microdermobrasie

Pedicure