Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
IMG_0085.JPG

We krijgen er allemaal mee te maken, rimpels!

Sommige rimpels zijn aangenaam, geven ons karakter. Denk aan lachrimpels.
Maar er zijn ook rimpels die ons een vermoeide gelaatsuitdrukking geven. Hier zijn oplossingen voor. De beste resultaten zijn subtiele accenten. Het verzachten van je gelaatsuitdrukking. Dit betekent een frisser, gladder en dus een jonger uiterlijk.

Iedere maand is Dokter John Krant een dag bij ons in de Salon in Kampen. Hij is een vakman die is gespecialiseerd om met subtiele behandelingen jouw wensen te realiseren. Gezondheid staat bij hem voorop. Dokter Krant heeft ruim 25 jaar ervaring met botox en fillers. 

Maak een afspraak voor de eerstvolgende datum:

De eerstvolgende datum om een afspraak te maken voor een cosmetische behandeling in Kampen is: donderdag 25 april 2024.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden, de behandelingen, hoe het allemaal in zijn werk gaat? Stuur een appje, bel of mail. Wij bellen je dan terug.

 

Wij vinden persoonlijke aandacht en service heel belangrijk. Daarom vinden we het fijn wanneer je appt naar 0657005448, een mail stuurt naar info@hetcosmedischambachtnl of telefonisch een afspraak maakt via 038 - 332 47 22.

 

Weg met de rimpels

 

Een botoxbehandeling voor natuurlijk resultaat

Een van de manieren om rimpels aan te pakken is een rimpelbehandeling met botox. Botox is een injectable en wordt via een injectie toegediend. Wanneer uw vindt dat uw uiterlijk niet overeenkomt met uw leeftijd door fronsrimpels en kraaienpootjes. Denk dan eens aan een botox rimpelbehandeling. Laat de rimpels in jouw gezicht vervagen. Dokter Krant is specialist in het botoxbehandelingen en zorgt er voor dat jouw uitstraling op een natuurlijke manier verjongd.


Laat rimpels verdwijnen met een fillerbehandeling

Een andere manier om rimpels te verwijderen is met een fillerbehandeling. Jouw huid wordt met hyaluron injectables opgevuld. Met de fillerbehandeling worden rimpels in het gezicht en de hals opgevuld en de huid gestimuleerd om te verjongen. De injectables zorgen voor de de aanmaak van elastine en collageen. Dit zorgt er voor dat de huid steviger wordt, de teint van uw gezicht verandert en de rimpels verdwijnen.

Wil je meer weten over de cosmetische behandelingen bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen? Bel ons en stel je vragen op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of vul het contactformulier in. Dan bellen we je terug.


Neem ook een kijkje bij de andere behandelingen

Acnebehandeling

Losse behandelingen

QMS | Anti-aging

Bindweefselmassage

Elektrisch ontharen

Microdermobrasie

Pedicure

IPL

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier