Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Verzorgende gezichtsbehandeling 

Doe het goed. Boek een complete verzorgende gezichtsbehandeling met een ontspannende massage voor jezelf.

Deze ontspannende gelaatsverzorging begint met een reiniging en peeling. Waarna in overleg de wenkbrauwen worden geëpileerd en eventueel geverfd,ook harsen is mogelijk tijdens deze behandeling.

Hierna volgt een borstelreiniging en een stoombad(vapazone). Na het verwijderen van onzuiverheden ondergaat u een heerlijk ontspannende massage met een speciaal hiervoor bestemd masker. Een afsluitende crème en eventueel een lichte dag make-up maakt deze behandeling compleet.

M | Behandeltijd: 55 min. | € 65


Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.

Makkelijk bij te boeken als aanvulling op jouw gezichtsbehandeling

Wil je ook jouw wimpers geverfd hebben of een harsbehandeling van uw gelaat? Geef dan bij het reserveren aan dat je één of meer van de onderstaande modules aan jouw gezichtsbehandeling wilt toevoegen.

Module 1: Verven van de wimpers €7,50
Module 2: Verven van de wenkbrauwen €7,50
Module 3: Harsen gelaat €7,50

Goed om te weten: Krijg korting wanneer je meerdere modules bijboekt. Dan kosten de extra behandelingen niet €7,50 maar €5 per stuk.

Verder kijken

Klik hier voor het overzicht van alle gezichtsbehandelingen.
Klik hier voor het overzicht van alle behandelingen.


cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier