Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
b_690_0_16777215_00_images_reinigenvanjehuidvooreenstralendehuid.jpg
Bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen hebben we speciale huidverbeterende behandelingen om acne te behandelen. Deze behandeling verbetert het uiterlijk van de huid met grote sprongen. We reinigen je huid intensief en de behandeling die stimuleert het herstel van jouw huid. De onzuiverheden op jouw huid pakken we natuurlijk grondig aan. De acnebehandeling vermindert de overmatige afscheiding van talg. En zorgt ook voor een snellere huidvernieuwing. De acne komt zo tot rust en verbetert de huidstructuur. Natuurlijk kijken we samen met je naar jouw huid om te bepalen wat de beste behandeling is voor jouw huid.

De A-NOX behandeling

Speciale behandeling voor milde of ernstige acne. De actieve ingrediënten van suiker, natuurlijke extracten en speciaal samengestelde ingrediënten stimuleren de regeneratie van de huid, reguleren de talgproductie, verlichten de probleemgebieden, verminderen de verschijning van huidonregelmatigheden en verbeteren het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

De A-NOX gezichtsbehandeling is zeer effectief voor de behandeling van de acne-gevoelige huid.
De HL A-nox behandeling brengt balans en is speciaal ontwikkeld voor de vette huid en een sterke acne / acne vulgaris. Actieve ingrediënten: suiker, beta-hydroxyzuur, citroensap, Vitamine C, zink, granaatappel, mentol, kamille, anjer, allantoïne, kamfer.

Deze huidverbeterende behandeling:

bevordert huidvernieuwing,vermindert overmatige afscheiding van talg,verlicht de probleemgebieden,vermindert onzuiverheden,verbetert het uiterlijk van de huid aanzienlijk.

HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 55 min | € 69,50
HL A-NOX ALWAYS ACTIVE | Behandeltijd 25 min | € 39,50

 

Belangrijk: Controleer de vergoeding Zorgverzekering

Ben je aanvullend verzekerd? In de polis van je zorgverzekering kun je lezen, of je recht hebt op een (gedeeltelijke) vergoeding van de behandeling(en). De vergoeding is afhankelijk van soort behandeling en de voorwaarden van je zorgverzekering. Neem vooraf altijd even contact opzet je zorgverzekering om na te vragen welke behandelingen vergoed worden.

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22, stuur een Whatsapp bericht naar: 0657005448. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.