Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling of pedicure met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies in Kampen? Dan ben je bij ons in goede handen.

 

Het Cosmedisch Ambacht is sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot behandelingen om uw huid te verbeteren. In de salon werken we met kwalitatieve producten van de merken QMS Medicosmetics en Gehwol. Met deze uitgebreide productenlijnen vind je bij ons de juiste behandeling voor jou en je huid.

interieur-collage

Wil je behandeld worden in een prettige omgeving, met de zorg en aandacht die jij wenst?

Je vindt bij ons een ruim aanbod van (moderne) behandelingen op maat. Van heerlijk ontspannen en verzorgende gezichtsbehandelingen, verzorgende en medische voetbehandelingen tot verschillende specialistische behandelingen op het gebied van huidverbetering, en definitief ontharen. Kortom: Alles voor de optimale verzorging van jouw huid. We houden rekening met je wensen en persoonlijke situatie. Op medische indicatie is er vergoeding mogelijk bij ontharen en voetverzorging via uw zorgverzekering.

In onze sfeervolle beautysalon aan de Ambachtstraat in Kampen staan wij voor je klaar met persoonlijke zorg en aandacht. Met vakkundig advies en de verzorgende behandeling die past bij jouw situatie. Gun jezelf dat moment van rust. Wees welkom. Neem alvast een kijkje bij de Behandelingen

Ben je benieuwd naar de conditie van jouw huid?

Vraag dan naar de huidscan. Met deze scan kunnen we als het ware ín de huid kijken. Zien wat we met het blote oog niet kunnen zien. Want de eerste stap naar een mooie huid is ontdekken wat voor huid je hebt en wat je huid nodig heeft.

Met de huidscan kijken we naar:

  • De poriestructuur
  • De huidstructuur
  • De diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
  • De elasticiteit van de huid
  • De doorbloeding van de huid (couperose, rosacea)
  • Oppervlakkige en diepliggende UV (zon)schade
  • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
  • Hoeveelheid talg
  • Het vochtgehalte van jouw huid
  • Verwachting hoe jouw huid zich in de toekomst zal ontwikkelen.

De huidscan is helemaal gratis

Ben je geïnteresseerd in het maken van de huidscan? Geef het aan bij het maken van jouw afspraak.

inavoordedeur

We hopen je binnenkort te ontmoeten in onze praktijk in Kampen.

Maak nu heel gemakkelijk online uw afspraak. Klik op deze link