Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Tal van cosmeticaprodukten worden aangeprezen met de mededeling dat ze speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een 'gevoelige huid' en bijna de helft van de mensen aangeeft dat "zij een gevoelige huid"hebben, bestaat er geen heldere defenitie van 'een gevoelige huid'.

Dit concluderen Nijmeegse onderzoekers na lezing van een berg wetenschappelijke artikelen die aale gaan over een onderzoek bij mensen met een 'gevoelige huid'. Soms zijn dat mensen die last hebben van een branderige of jeukende huid, dan weer mensen die melden dat hun huid erg gevoelig is voor aanraking of temperatuursveranderingen. De onderzoekers pleiten voor een duidelijke defenitie van éen gevoelige huid'. Pas dan is goed onderzoek mogelijk naar cosmetica voor dit huidtype.

Bron: Skin Pharmacol Physiol
Het Cosmedisch Ambacht
Ambachtsstraat 1-a
8263 AJ Kampen
Tel: 038 - 33 247 22
info@hetcosmedischambacht.nl

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier