Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Het team van Het Cosmedisch Ambacht is uitgebreid met Gemma! 

Gemma komt uit Kamperveen en is afgestudeerd Schooheidspecialiste. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in acnébehandelingen. Een andere specialisatie van Gemma is de bindweefselmassage. Maar ook een fijne shiatsu massage kan ze als geen ander.

gemmafotoWe zijn blij met de toevoeging van Gemma aan ons team bij Het Cosmedisch Ambacht! 

We hopen u binnenkort weer te mogen ontmoeten in onze praktijk. Alle behandelingen zijn volgens afspraak. Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak op 038 3324722 of stuur een e-mail naar info@hetcosmedischambacht.nl.

Dit is ons team: 


Ina


InaHabekotte-114


Schoonheidsspecialiste en pedicure. Gespecialiseerd in permante ontharing, huidverbetering en diverse specialisatie-technieken met betrekking tot de medische voet.

krul

MargaMarga-133


Medisch pedicure. Uw voeten zijn in goede handen bij Marga.

krul

Hetty

Hetty-120


Schoonheidsspecialiste. Hetty is daarnaast ook gespecialiseerd in acné, ontharen en bindweefselmassage.

krul

Gemma

gemmafoto


Schoonheidsspecialiste. Voor acnébehandelingen, bindweefselmassage moet u bij Gemma zijn. Zin in een shiatsu massage? Ook dat kan Gemma als geen ander.

krul

 

Het Cosmedisch Ambacht
Ambachtsstraat 1-a
8263 AJ Kampen
Tel: 038 - 33 247 22
info@hetcosmedischambacht.nl

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier