Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

Bent u op zoek naar een gezichtsbehandeling of pedicure met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies in Kampen? Dan bent u bij ons in goede handen.

Het Cosmedisch Ambacht is sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot behandelingen om uw huid te verbeteren. In de salon werken we met kwalitatieve producten van de merken Jean d'Estrées, !QMS Medicosmetics en Gehwol. Met deze uitgebreide productenlijnen vindt u bij ons de juiste behandeling voor u en uw huid.

Wilt u behandeld worden in een prettige omgeving, met de zorg en aandacht die u wenst?

U vindt bij ons een ruim aanbod van (moderne) behandelingen op maat. Van heerlijk ontspannen en verzorgende gezichtsbehandelingen, verzorgende en medische voetbehandelingen tot verschillende specialistische behandelingen op het gebied van huidverbetering, en definitief ontharen. Kortom: Alles voor de optimale verzorging van uw huid. We houden rekening met uw wensen en persoonlijke situatie. Op medische indicatie is er vergoeding mogelijk bij ontharen en voetverzorging via uw zorgverzekering. 

In onze sfeervolle beautysalon aan de Ambachtstraat in Kampen staan wij voor u klaar met persoonlijke zorg en aandacht. Met vakkundig advies en de verzorgende behandeling die past bij uw situatie. Gun uzelf dat moment van rust. Wees welkom!

Neem alvast een kijkje bij onze Specials en de Behandelingen

We hopen u binnenkort te ontmoeten in onze praktijk in Kampen.

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier