Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Dag lieve allemaal,

Heb jij ons net zo gemist als wij jou?

De lijnen zijn open. Bel, app of mail voor een afspraak bij ons in de Beautysalon in Kampen.

Door de stormvloed aan berichten vragen we een beetje geduld. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Een stralende groet van Gemma en Ina.
Tot gauw!

Stuur een appje naar +31 6 57005448 of mail ons op info@hetcosmedischambacht.nl


-------------------------------------------------------------------------------

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling of pedicure met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies in Kampen? Dan ben je bij ons in goede handen.

Het Cosmedisch Ambacht is sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot behandelingen om uw huid te verbeteren. In de salon werken we met kwalitatieve producten van de merken Jean d'Estrées, QMS Medicosmetics en Gehwol. Met deze uitgebreide productenlijnen vind je bij ons de juiste behandeling voor jou en je huid.

interieur-collage

Wil je behandeld worden in een prettige omgeving, met de zorg en aandacht die jij wenst?

Je vindt bij ons een ruim aanbod van (moderne) behandelingen op maat. Van heerlijk ontspannen en verzorgende gezichtsbehandelingen, verzorgende en medische voetbehandelingen tot verschillende specialistische behandelingen op het gebied van huidverbetering, en definitief ontharen. Kortom: Alles voor de optimale verzorging van jouw huid. We houden rekening met je wensen en persoonlijke situatie. Op medische indicatie is er vergoeding mogelijk bij ontharen en voetverzorging via uw zorgverzekering.

In onze sfeervolle beautysalon aan de Ambachtstraat in Kampen staan wij voor je klaar met persoonlijke zorg en aandacht. Met vakkundig advies en de verzorgende behandeling die past bij jouw situatie. Gun jezelf dat moment van rust. Wees welkom!

Neem alvast een kijkje bij de Behandelingen

inavoordedeur


We hopen je binnenkort te ontmoeten in onze praktijk in Kampen.