Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

Ben je op zoek naar een gezichtsbehandeling of pedicure met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies in Kampen? Dan ben je bij ons in goede handen.

Het Cosmedisch Ambacht is sinds 1980 het totaal-adres op het gebied van schoonheidsbehandelingen, huidverbetering en verzorging. Van een ontspannen gezichtsbehandeling tot behandelingen om uw huid te verbeteren. In de salon werken we met kwalitatieve producten van de merken Jean d'Estrées, !QMS Medicosmetics en Gehwol. Met deze uitgebreide productenlijnen vind je bij ons de juiste behandeling voor jou en je huid.

interieur-collage

Wil je behandeld worden in een prettige omgeving, met de zorg en aandacht die jij wenst?

Je vindt bij ons een ruim aanbod van (moderne) behandelingen op maat. Van heerlijk ontspannen en verzorgende gezichtsbehandelingen, verzorgende en medische voetbehandelingen tot verschillende specialistische behandelingen op het gebied van huidverbetering, en definitief ontharen. Kortom: Alles voor de optimale verzorging van jouw huid. We houden rekening met je wensen en persoonlijke situatie. Op medische indicatie is er vergoeding mogelijk bij ontharen en voetverzorging via uw zorgverzekering.

In onze sfeervolle beautysalon aan de Ambachtstraat in Kampen staan wij voor je klaar met persoonlijke zorg en aandacht. Met vakkundig advies en de verzorgende behandeling die past bij jouw situatie. Gun jezelf dat moment van rust. Wees welkom!

Neem alvast een kijkje bij de Behandelingen

inavoordedeur


We hopen je binnenkort te ontmoeten in onze praktijk in Kampen.

Stralendehuid online

Kijk gauw op Stralendehuidonline de webshop vol verzorgingsproducten om jouw huid te laten stralen. Hier vind jij de beste gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten.

Facebook: Stralendehuid 
Instagram: Stralendehuidonline