Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Wist u dat 90% van de mannen niet aan hun huid doet. Hun huid niet verzorgt. Dat is bij de vrouwen gelukkig wel anders. De 10 % van de mannen die hun huid wel verzorgt doet dat dan vaak met de creme van zijn vrouw of vriendin.

Maar de mannenhuid is anders dan de vrouwenhuid. En ook iedere mannenhuid verschilt van die van andere mannen. Daarom is het gebruiken van de dagcreme van uw vrouw of vriendin niet een heel goed idee.

De juiste verzorging van uw huid kan echt een verschil maken. Heeft u last van irritatie of rode bultjes na het scheren bijvoorbeeld? Laat ons uw huid onder de loep nemen.

We hebben bij ons in de Salon een speciale mannenbehandeling waar we uw huid onder de loep nemen en u een echte oppepper voor uw huid geven. 

Onze speciale Anti Stress Mannenbehandeling duurt 55 minuten. Uw huid wordt goed gereinigd en verzorgd. En u krijgt er een ontspannende massage bij om de spanning uit uw schouders, nek en hoofd te werken. Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor u. Vraag er gerust naar.