Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Wanneer puistjes en mee-eters ontsteken is dat vervelend, want het is zo zichtbaar in je gezicht. Acne is een vervelende aandoening op het gezicht, de borst en de rug. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op met ons, want wel helpen je graag.

Een goede huidverzorging is heel belangrijk. Een schoonheidsspecialist kan je helpen je huid weer in balans te brengen zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet. Wij kunnen je helpen om blijvende littekens te voorkomen met onze speciale huidverbeterende behandelingen. We zijn zelf ontzettend enthousiast over de resultaten van deze behandeling. En wist je dat deze behandelingen vaak vergoed worden uit je aanvullende zorgverzekering?

Wat is acne?


Acne is een huid met verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. De talgklieren in je huid worden onder andere aangestuurd door hormonen. Wanneer zij meer talg aanmaken dan nodig ontstaan er talgophopingen. En deze talgophopingen veroorzaken weer de ontstekingen in je huid. Er ontstaan rode bultjes, puistjes en mee-eters. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Hoe kan acne behandeld worden?


Bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen hebben we speciale huidverbeterende behandelingen om acne te behandelen. Deze behandeling verbetert het uiterlijk van de huid met grote sprongen. We reinigen je huid intensief en de behandeling die stimuleert het herstel van jouw huid. De onzuiverheden op jouw huid pakken we natuurlijk grondig aan. De acnebehandeling vermindert de overmatige afscheiding van talg. En zorgt ook voor een snellere huidvernieuwing. De acne komt zo tot rust en verbetert de huidstructuur. Natuurlijk kijken we samen met je naar jouw huid om te bepalen wat de beste behandeling is voor jouw huid.

En ons advies voor jou:


WEL DOEN

 • Je huid voorzichtig wassen (1 à 2x per dag) met lauw water. Dep je huid hierna voorzicht droog met een schone handdoek.
 • Je huid goed beschermen tegen de zon. Hoge SPF factor 50 is ook geschikt voor de acnehuid. Breng de crème een half uur voor het zonnen aan. En vergeet niet om de paar uur te herhalen.
 • Milde verzorgingsproducten gebruiken. We adviseren je graag.
 • Kies voor zonnebrandmiddel en make-up op waterbasis.
 • Maximaal 2 keer per weer je huid zachtjes scrubben.
 • Let op suiker in je eten. Eet weinig tot geen suiker.
 • Genoeg drinken. Minstens 2 liter water of kruidenthee.
 • Je kussenhoes regelmatig verschonen
 • Je sjaal regelmatig wassen.


NIET DOEN

 • De puistjes zelf uitknijpen of aan puistjes te krabben. Dit leidt vaak juist tot meer ontstekingen en littekens. En wij zijn hier juist heel goed in.
 • Heet water gebruiken om je gezicht te wassen
 • Je huid stevig schoonmaken.
 • Een reinigingsmiddel met een te hoge zuurgraad gebruiken.
 • Huidverzorgingsproducten op basis van alcohol gebruiken om je huid te ontvetten. Geen zeep te gebruiken of een reinigingsemulsie met een ph waarde van 5 of lager.


Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via de mail info@hetcosmedischambacht.nl of 038 - 332 47 22. Dan bellen we je terug.

Het Cosmedisch Ambacht
Ambachtsstraat 1-a
8263 AJ Kampen
Tel: 038 - 33 247 22
info@hetcosmedischambacht.nl

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier