Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

pand-116.jpg
GOED NIEUWS 

We zijn nu ook geopend voor medisch noodzakelijke voetzorg!
Dus heb je pijn aan je voeten? Blijf er niet mee rondlopen.
Neem dan direct contact op met ons om een afspraak te maken.
Want je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts. ????

Stuur een appje naar +31 6 57005448, bel 038 - 332 47 22 of mail ons op info@hetcosmedischambacht.nl

We zijn nog steeds geopend voor de medische (voet)-behandelingen. En we helpen natuurlijk ook graag met advies en de beste huidverzorgingsproducten voor jou.

coronamaatregelenCosmedischAmbachtKampen.png
Het Cosmedisch Ambacht is open. Natuurlijk letten we nog meer op de hygiene voor, tijdens en na de behandelingen.

We hopen dat de (corona)griep ver van je weg blijft. Maar neem even contact op met ons per mail of telefoon als je grieperig bent, verhoging of koorts if andere verschijnselen hebt. Dan verzetten we de afspraak naar een andere dag en tijd. We werken verantwoord, houden afstand, én volgen een streng protocol om jou zo goed en zo veilig mogelijk te kunnen behandelen op een corona-veilige manier. Blijf gezond, en zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met stralende groet namens het team van het Cosmedisch Ambacht,

Ina Habekotte
b_690_0_16777215_00_images_reinigenvanjehuidvooreenstralendehuid.jpg

NIEUW onze webshop Stralendehuid online


Kijk gauw op Stralendehuidonline de webshop vol verzorgingsproducten om jouw huid te laten stralen. Hier vind jij de beste gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. Stralendehuid is ook te vinden op Facebook en op Instagram. Like je ons? Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en stralende aanbiedingen.

Webshop: Stralendehuidonline
Facebook: Stralendehuid 
Instagram: Stralendehuidonline

Jouw huid = jouw visitekaartje


Zorg goed voor jezelf. Jouw huid is jouw visitekaartje. Dus ga stralende de dag door met onze beautyproducten. In de webshop vind je alleen de beste producten voor de verzorging van jouw huid.Want een gezonde huid is een mooie huid.

Wil jij jouw huid stralend houden, dan is een goede gezichtsverzorging belangrijk. Gebruik de juiste verzorgingsproducten en laat jouw huid stralen. Heb je advies nodig om het product te kiezen dat het beste bij jouw huid past? Neem contact op. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor jou.


webshopstralendehuidcosmedischambachtkampen

 

Webshop: Stralendehuidonline
Facebook: Stralendehuid 
Instagram: Stralendehuidonline

b_690_0_16777215_00_images_A-Nox.png
Wanneer puistjes en mee-eters ontsteken is dat vervelend, want het is zo zichtbaar in je gezicht. Acne is een vervelende aandoening op het gezicht, de borst en de rug. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op met ons, want wel helpen je graag.

Een goede huidverzorging is heel belangrijk. Een schoonheidsspecialist kan je helpen je huid weer in balans te brengen zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet. Wij kunnen je helpen om blijvende littekens te voorkomen met onze speciale huidverbeterende behandelingen. We zijn zelf ontzettend enthousiast over de resultaten van deze behandeling. En wist je dat deze behandelingen vaak vergoed worden uit je aanvullende zorgverzekering?

Wat is acne?


Acne is een huid met verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. De talgklieren in je huid worden onder andere aangestuurd door hormonen. Wanneer zij meer talg aanmaken dan nodig ontstaan er talgophopingen. En deze talgophopingen veroorzaken weer de ontstekingen in je huid. Er ontstaan rode bultjes, puistjes en mee-eters. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

Hoe kan acne behandeld worden?


Bij het Cosmedisch Ambacht in Kampen hebben we speciale huidverbeterende behandelingen om acne te behandelen. Deze behandeling verbetert het uiterlijk van de huid met grote sprongen. We reinigen je huid intensief en de behandeling die stimuleert het herstel van jouw huid. De onzuiverheden op jouw huid pakken we natuurlijk grondig aan. De acnebehandeling vermindert de overmatige afscheiding van talg. En zorgt ook voor een snellere huidvernieuwing. De acne komt zo tot rust en verbetert de huidstructuur. Natuurlijk kijken we samen met je naar jouw huid om te bepalen wat de beste behandeling is voor jouw huid.

En ons advies voor jou:


WEL DOEN

 • Je huid voorzichtig wassen (1 à 2x per dag) met lauw water. Dep je huid hierna voorzicht droog met een schone handdoek.
 • Je huid goed beschermen tegen de zon. Hoge SPF factor 50 is ook geschikt voor de acnehuid. Breng de crème een half uur voor het zonnen aan. En vergeet niet om de paar uur te herhalen.
 • Milde verzorgingsproducten gebruiken. We adviseren je graag.
 • Kies voor zonnebrandmiddel en make-up op waterbasis.
 • Maximaal 2 keer per weer je huid zachtjes scrubben.
 • Let op suiker in je eten. Eet weinig tot geen suiker.
 • Genoeg drinken. Minstens 2 liter water of kruidenthee.
 • Je kussenhoes regelmatig verschonen
 • Je sjaal regelmatig wassen.


NIET DOEN

 • De puistjes zelf uitknijpen of aan puistjes te krabben. Dit leidt vaak juist tot meer ontstekingen en littekens. En wij zijn hier juist heel goed in.
 • Heet water gebruiken om je gezicht te wassen
 • Je huid stevig schoonmaken.
 • Een reinigingsmiddel met een te hoge zuurgraad gebruiken.
 • Huidverzorgingsproducten op basis van alcohol gebruiken om je huid te ontvetten. Geen zeep te gebruiken of een reinigingsemulsie met een ph waarde van 5 of lager.


Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via de mail info@hetcosmedischambacht.nl of 038 - 332 47 22. Dan bellen we je terug.

Het Cosmedisch Ambacht
Ambachtsstraat 1-a
8263 AJ Kampen
Tel: 038 - 33 247 22
info@hetcosmedischambacht.nl

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier

Advies nodig?

Heb je vragen over een behandeling? Of heb je advies nodig? Neem je contact op? We helpen je graag!

Read more

Stralendehuid online

Kijk gauw op Stralendehuidonline de webshop vol verzorgingsproducten om jouw huid te laten stralen. Hier vind jij de beste gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten.

Facebook: Stralendehuid 
Instagram: Stralendehuidonline