Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

KlassiekeGezichtsbehandeling-104De klassieke gezichtsbehandeling

Een complete verzorgende en reinigende behandeling. Na een milde reiniging en peeling kunnen jouw wenkbrauwen naar wens worden geverfd en geëpileerd. Ook harsen behoort tot de mogelijkheden tijdens deze behandeling. Dat overleggen we samen. 

Vervolgens wordt jouw huid grondig gereinigd middels een borstel- reiniging, een heerlijk stoombad (vapazone) en van onzuiverheden ontdaan. Van een kalmerend masker ontspant jouw huid waarna een massage volgt. Een op jouw huid afgestemd masker volgt. Afsluitend een verzorgende crème en eventueel lichte dag make-up.

L | Behandeltijd: 80 min. | € 75

 

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl. Dan bellen we je terug.


Makkelijk bij te boeken als aanvulling op jouw gezichtsbehandeling

Wil je ook jouw wimpers geverfd hebben of een harsbehandeling van uw gelaat? Geef dan bij het reserveren aan dat je één of meer van de onderstaande modules aan jouw gezichtsbehandeling wilt toevoegen.

Module 1: Verven van de wimpers €7,50
Module 2: Verven van de wenkbrauwen €7,50
Module 3: Harsen gelaat €7,50

Goed om te weten: Krijg korting wanneer je meerdere modules bijboekt. Dan kosten de extra behandelingen niet €7,50 maar €5 per stuk.

Verder kijken

Klik hier voor het overzicht van alle gezichtsbehandelingen.
Klik hier voor het overzicht van alle behandelingen.


cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier