Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht
Snel, pijnloos en definitief ontharen?

b_690_0_16777215_00_images_gabriellessecretbijcosmedischambacht.png
Gabrielle's Secret

Luxe en geschiedenis met de spanning van een geheim wat net ontdekt is. Dit komt samen in de mooie behandeling van Gabrielles Secret.

Het is prachtig om te ervaren dat geursensaties je zintuigen prikkelen en alles om je heen doet vergeten. 

Deze complete behandeling is een ware ervaring die een gladde, zachte en stralende huid laat zien. 
  • Voedt en verzacht de oppervlakte van de huid 
  • Onthult een mooie natuurlijke uitstraling
  • Ontspanning en een fijn gevoel van welzijn 
De behandeling laat jouw huid stralen! Bij de Gabrielle's Secret behandeling begin je met een ontspannen gezichtsmassage. Daarna word je huid gereinigd en analyseren we je huid.
Met een zachte massage brengen we het serum aan op jouw huid. We verzorgen en voeden jouw huid met het Gabrielle's Secret masker. Het masker heeft geheime formule die de huid vochtig maakt en spanning geeft, zichtbaar glad, vernieuwd en goed uitgerust. De Gabrielle's Secret Cream maakt deze behandeling compleet. Deze kalmerende creme verhoogt de uitstraling van de huid en zorgt er voor dat de huid en glad en ontspannen is.

De producten van Gabrielle's Secrets maken jouw huid subliem en onthullen de mooie uitstraling van het gezicht. Direct en duurzaam gladder, de huid is stralend, de lijnen van het gezicht worden verfijnd en rimpels zijn vervaagd.

EEN GODDELIJKE ERVARING VOOR DE ZINTUIGEN

Verrassende structuren: zacht en glad

Fris en licht

Delicate geur

TOTALE EFFECTIVITEIT

Hydraterend en verzorgend

Anti- aging, antioxidant, verzachtend, kalmerend

ZICHTBARE RESULTATEN

Glad, gehydrateerd en zacht met een prachtige uitstraling

Behandeltijd: 60 minuten
€ 59,50

Wilt u een afspraak maken? Bel ons op telefoonnummer 038 - 332 47 22. Of stuur een e-mail naar: info@hetcosmedischambacht.nl.


cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier

Stralendehuid online

Kijk gauw op Stralendehuidonline de webshop vol verzorgingsproducten om jouw huid te laten stralen. Hier vind jij de beste gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten.

Facebook: Stralendehuid 
Instagram: Stralendehuidonline