Ga naar de homepage van Het Cosmedisch Ambacht

Laat je huid weer stralen met de QMS huidverjonging behandelingen bij Het Cosmedisch Ambacht

Begin met ons bij Het Cosmedisch Ambacht met de QMS Anti aging gezichtsbehandelingen met het verjongen van jouw huid. Je merkt, je voelt en je ziet direct het verschil.

Huidverjonging

QMS Medicosmetics is zonder enige twijfel de meest effectieve anti-aging behandeling die je kunt vinden. De revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om jouw huid weer op te vullen met collageen. Ga voor huidverjonging met QMS! 

QMS geeft jouw huid zijn jeugdigheid weer terug. Je ziet en voelt het al vanaf de eerste gezichtsbehandeling.

 • Gladdere huid
 • 
Stralende huid
 • Stevigere huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Vollere huid
 • Zachtere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Vermindering van droogtelijntjes
 • Egalere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder roodheid
 • Betere hydratatie


De QMS gezichtsbehandelingen zijn er in 3 levels. Hoe hoger het level hoe hoger de intensiteit. Iedere behandeling bestaat uit verschillende onderdelen. Zo krijg je altijd de gezichtsbehandeling die precies past bij jouw huid. De behandelingen worden dus op jouw situatie afgestemd.

Alle producten van QMS zijn op elkaar afgestemd. Zo krijg je het beste resultaat. Al na één behandeling zie en voel je al duidelijk verschil.

Er is geen enkele QMS gezichtsbehandeling hetzelfde. We kijken naar jouw huidtype, waar jouw huid behoefte aan heeft en natuurlijk naar wat jouw wensen zijn. We stemmen met jou af welke QMS behandeling het beste bij jou past. En bouwen dan de behandeling op uit verschillende onderdelen. Zodat jouw huid precies krijgt wat het nodig heeft.

Ben je benieuwd wat QMS voor jouw huid kan doen? 


 

NIEUW: Introductiebehandeling QMS 

Ben je benieuwd wat QMS voor jou kan doen? Ben je nog niet bekend met de huidverjongende gezichtsbehandelingen? Boek dan de QMS Introductiebehandeling: 

We beginnen met reinigen van jouw huid. Daarna maken we een huidscan. Aan de hand van wat we zien op de huidscan, in combinatie natuurlijk met jouw wensen, krijg je van ons advies. Over wat het beste past bij jouw huid, welke behandelingen het beste zijn voor jou, en met welke behandelingen je het beste resultaat hebt. Daarna verwennen we je met een korte QMS gezichtsbehandeling. Dan kun je QMS voelen en ervaren. En zie je ook direct wat QMS met jouw huid doet. Je ziet direct verschil. 


€ 65

 

 

QMS Anti aging gezichtsbehandeling

Iedere gezichtsbehandeling van QMS zorgt ervoor dat jouw huid in optimale conditie wordt gebracht. De structuur van uw huid zal zichtbaar verbeteren en de behandeling zorgt voor een vertraagde huidveroudering. We brengen de huid in balans en zorgen er voor dat de huid van binnen opnieuw wordt opgebouwd. Jouw huid wordt voelbaar en zichtbaar verjongd.

Dit doen we bijvoorbeeld door de huid diep te reinigen met een uiterst effectieve fruitzuur en een enzymatische peeling om de ideale basis te vormen voor een kalmerend, hydraterend en verzachtend masker. Het masker zetten we aan werk. Je krijgt een een ontspannen decolleté- en schoudermassage en we masseren het masker extra in.Om af te sluiten verwennen we jouw huid met een Day Collagen of een Night Collagen op de huid. Jouw huid krijgt een boost! Is zichtbaar gladder en straalt weer. Een echte Anti-Aging aanrader.

Level 1 € 87,50
Level 2 € 97,50
Level 3 € 109,50

Behandeltijd: 75 minuten


Makkelijk bij te boeken als aanvulling op jouw gezichtsbehandeling

Wil je ook jouw wimpers geverfd hebben of een harsbehandeling van jouw gelaat? Geef dan bij het reserveren aan dat je één of meer van de onderstaande modules aan jouw gezichtsbehandeling wilt toevoegen.

Module 1: Verven van de wimpers €7,50
Module 2: Verven van de wenkbrauwen €7,50
Module 3: Harsen gelaat €7,50

Goed om te weten:
Krijg korting wanneer je meerdere modules bijboekt. Dan kosten de extra behandelingen niet €7,50 maar €5 per stuk. 


Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Whatsapp: 06 57005448
E-mail: info@hetcosmedischambacht.nl
Bellen: 038 - 332 47 22

We vinden het fijn wanneer je ons een app stuurt of telefonisch een afspraak maakt via 038 - 332 47 22. Zijn we met schoonheidsbehandelingen bezig? Spreek dan een boodschap in, dan bellen we je terug. Of stuur ons een e-mail: info@hetcosmedischambacht.nl

Het geheim van QMS


QMS Medicosmetics is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om de huid weer op te vullen met collageen.
Achter het succes van QMS (Quick Medical Skin) staat biochemicus en chirurg Dr. Med. Erich Schulte. Hij ontwikkelde een unieke gepatenteerde formule om het huideigen collageen zo te bewerken dat het door onze huid kan worden opgenomen. De andere producten richten zich op de stimulering van aanmaak van collageen. QMS vult het collageengehalte zelf aan in je huid. Dit is wat de producten van QMS zo uniek maakt. Er is geen ander product verkrijgbaar met met dit resultaat.

Jouw huid krijgt zijn jeugdigheid weer terug zonder dat cosmetische ingrepen.

QMS is het enige product met 82% werkzame ingrediënten die volledig door de huid worden opgenomen. Hierdoor kan de huid zich opnieuw opbouwen. Het zelfherstellend vermogen van de huid komt volledig in functie. Kortom, het beste voor uw huid!

QMS Medicosmetics is geschikt voor de huid vanaf 27 jaar. Bij het ouder worden neemt in de huid de productie van collageen af. Door het afnemen van de aanmaak van collageen in jouw huid en tekort aan vocht krijg je rimpels. Ook roken, slechte voeding, langdurige blootstelling aan de zon, slaaptekort en stress zorgen voor afbraak van collageen. Nadat je in de overgang bent terechtgekomen maakt jouw huid zelfs geen collageen type 1 meer aan.

De oplossing om huidveroudering tegen te gaan is het toevoegen van collageen aan jouw huid. Want collageen is het belangrijkste stofje bij anti-aging. Dat maakt de gezichtsbehandelingen en de schoonheidsproducten van QMS zo bijzonder en zie je en merk je direct zichtbaar resultaat. De stofwisseling van jouw huid verbetert, jouw huid wordt gezonder en je straalt!

 

Verder kijken

Klik hier voor meer informatie over QMS Medicosmetics. Hier vind je ook alle producten voor thuis. 


 

cadeaubon

Leuk om te geven! Fijn om te krijgen!

Zoekt u een verjaardagscadeau of een mooi cadeau voor de feestdagen? Denk dan aan een cadeaubon van Het Cosmedisch Ambacht. U kunt zelf aangeven welk bedrag of wat voor behandeling u cadeau geeft. Wij maken er een mooi pakketje van. De cadeaubon kunt u ophalen in de schoonheidssalon.

Klik hier